Wypiekacze do chleba

Specjalistyczne wypiekacze do chleba gwarantują równomierny rozkład i dobrą kontrolę temperatury, dzięki czemu mamy pewność, że pieczywo zostanie ogrzane równomiernie i nie powstanie w nim zakalec. Automaty mogą pracować nawet w kilkunastu trybach ( najpopularniejsze przeznaczone są do przygotowania chleba białego i razowego, słodkich bułek czy chałek, pieczywa francuskiego albo wypieku ciasta bez drożdży). Niezależnie od wybranego trybu pracy, wszystkie urządzenia umożliwiają także regulację stopnia spieczenia skórki.
Maszynki mogą pracować także w trybie opóźnionego startu (dzięki temu możemy wieczorem przygotować pieczywo, które skończy się piec dokładnie wtedy, gdy chcemy zjeść śniadanie), a także zapamiętywać programy, czyli wrócić do ustawionego wcześniej trybu pracy po przerwie w dostawie prądu. Standardowo wszystkie urządzenia posiadają nienagrzewające się, termoizolacyjne obudowy, a formy i mieszadła pokryte są nieprzywierającymi powłokami. Niektóre wypiekacze do chleba umożliwiają także przygotowanie dżemów i konfitur.
Zawęź wyniki:
Brak produktów